Jag åker till

Resan bär av till Skiathos .
 
 
Titta hur landningsbanan ser ut på Skiathos. Jag är inte särskilt flygrädd men detta ser lite otäckt ut.
 
 
Och Skopelos
 
 
Och vidare till Alonissos
 
 
(Samtliga bilder är lånade från nätet.)
 
Jag längtar verkligen och snart är det inte långt kvar, bara några dagar.
Har ni någon resa ni ska åka på?
 
 
 
 
 

Tidig semester

Hallojsan.
Nu har jag gått på semester, så himla skönt. Dock blev det en tidig semester i år men det är välbehövligt. Har haft ett stressigt år. 
 
Jag drar på festival och sedan vidare utomlands. Som jag har längtat att åka iväg.
 
Igår vaxa jag mig för första gången. Hela ben och bikinilinje. Jag trodde det skulle göra gör ont men icke. Bikinilinjen kändes ju men inte så farligt. Blev dock livrädd när jag på kvällen tog av mig byxorna och såg att mina ben såg ut som en prickig korv. Tack och lov ser det bättre ut idag. 
 
Tänkte att nu kan jag minsann få sova ut lite, så himla gött att inte behöva vakna av en klocka, men tydligen har jag en klocka i alla fall för jag är uppe med tuppen. Det är ju rutin att gå upp tidigt så det här med att sova ut kan jag strunta i. 
 
Hur mår ni? Hoppas bra. 

Du har ju inga barn så vad vet du om det

Att stötta vänner och bekanta som har barn är ganska jobbigt många gånger. Behöver en person hjälp eller vill ha verktyg för vissa barnfrågor så ställer jag upp. Frågar man mig saker får man svar. Många gånger kanske mina svar inte är dom "rätta" svaren. Och vips så är det okey att tala om för mig som inte har barn att jag inte har några själv och bör då inte ge råd. Mitt enkla svar blir då fråga inte mig i så fall.
 
Jag blir faktiskt lite trött på att höra att jag varken kan eller vet någonting om barn för att jag inte har några själv. Jag har tagit hand om många barn redan när jag själv var barn och vet av den erfarenheten att det kan vara tufft. Att ständigt få höra att det minsann är så jobbigt och tufft med barn gör mig lite upprörd, klart att det kan vara tufft men det ger också väldigt mycket för någon stans vet man väl om det när man skaffar barn? 
 
Det finns en anledning till varför jag inte har bråttom på den fronten men det menas inte att jag är helt omedveten vad barn handlar om. Jag är heller inte onintresserad av barn, snarare tvärt om. Med det sagt så tycker inte jag det spelar någon roll om man har barn eller inte för att kunna ge råd om någon frågar om det.