Min bok

Jag vet inte hur länge jag har tänkt, skrivit, raderat och donat. Jag vill så gärna bli klar med min bok och få chansen att ge ut den.
 
Det är bara några få bitar av mitt liv jag tar upp i bloggen för tanken är att allt ska ner i boken. En helhet satt säga. Tanken är heller inte att den bara ska vara hemsk, eller jo för det är den, men jag vill få fram vissa tankesätt som gör att man överlever. Att försöka vara positiv, hitta strategier, inte förlora hoppet. Jag vill med min bok rikta mig till skolor och sjukvård som ofta missbedömmer barn. Jag vill också att andra som sitter eller har suttit som mig kan känna att dem inte är ensamma. Jag vill ge verktyg som jag själv inte fick men hittade på något konstigt sett. 
 
Nu hoppas jag att jag verkligen orkar skriva klart allt, för det är ganska tufft att rota fram det jag egentligen har "glömt". Samtidigt som det är väldigt spännande att läsa om mitt liv för det känns som att jag läser om någon annan.
 
Det här lär ta en evighet men jag ska klara det.
 
Gillar ni att läsa och vad i så fall tilltalar er i en bok?
 
 Bilden är lånad från nätet.

Vart tog den stora flickan vägen

Hej Smurfar.
 
Vad gulliga ni är som undrar vart jag har tagit vägen och om jag mår bra. Blir även jätte glad som vanligt att ni tycker att jag skriver bra. Tack så mycket.
 
Det var ett bra tag sedan jag skrev har saknat både er och mitt skrivande. Jag har helt enkelt lagt bloggen åt sidan ett tag. Jag kommer börja blogga igen, och jag har en del inlägg klara.
 
Jag har haft en tid med mycket jobb och vila där e mellan. Jag mår i alla fall bra.
 
Det komiska är att jag gjorde ett inlägg för länge sedan om min ljusa hy, att jag blev mobbad för att jag är ljus och att jag i dag struntar i vad andra tycker. Det gjorde jag inte när jag var mindre, vilket resulterade i brännskador lite här och där. På senare tid har jag fått många leverfläckar som jag också har skrivit om. Jag kände att det var dags att kolla upp dem, så det gjorde jag.
 
Jag fick veta att jag har hudcancer, den heter basalcellscancer. Den skar läkaren bort härom dagen, så nu inväntar jag bara provsvaret på om det är den cancersorten, om den är god eller inte. Jag vet inte så mycket om hudcancer, och har aldrig direkt brytt mig om det, tills för några år sedan då jag faktiskt insåg att jag är en av många som ligger i riskzon för det. I dag känner jag att det inte är värt att ligga och pressa i solen, för att få en liten brunare nyans.