Vem har rätten att bestämma det?

Nu tänkte jag ta upp något som jag har hört att många gärna kan diskutera och tycka till om.
 
Ålder, kläder och vikt. Ibland undrar jag hur vi människor orkar engagera oss så mycket i vad andra har på sig eller inte. Det ska diskuteras att en "fet" person klär sig olämpligt, att en äldre person som bär ungdomligare kläder har åldersissius, att en smal person är så mycket snyggare i kjol än en person som är "överviktig". En fråga bara, vem fan har rätten att bestämma över hur andra personer ska se ut? Jag är jag lite upp och ned, och tycker alltid tvärt om än andra. Jag har hört så mycket hur människor kritiserar.
 
Vem fan bryr sig om en tjej kommer med grönt hår eller rockkläder? Jag menar det ska alltid snackas om folk som inte följer modet, men skulle tex grönt hår vara inne, då är det okey, annars inte eller vad? Helt ärligt vad lägger vi våran tid på? Och vad stör det oss egentligen om någon kommer och ser annorlunda ut? Det behöver inte alltid handla om att man är annorlunda, det ska tydligen snackas ändå.
 
Jag har hört så många unga tjejer som pratar om äldre personer som går med "udda" kläder, eller ungdomligare kläder att vilka tror dem att dem är, eller typ, hon är ju 60 år så kan man ju inte gå klädd, hon är ju mamma då bär man inte detta linne, listan går att göras lång, och jag blir irriterad på det här.
 
Då säger jag såhär, bara för att du råkar bli 50 år ska du alltså inte få bära det du tycker är snyggt för att andra tycker att det är olämligt för din ålder eller vikt? Det är helt sinnessjukt. Vadå står det en stämpel på att efter 40 år ska man lyssna på dansband, bära trosor som sträcker sig över naveln, säckiga gamla jeans, kort krulligt hår, och loofers skor, är det den synen vi har på åldrandet och kläder? Det är inget fel att bära det jag skrev nu, men jag förstår inte varför det ena är okey men inte det andra om ni förstår?
 
Alla är vi olika, alla har rätten att tycka vad dem vill, men ingen har rätten att kritisera en annan persons val, kläder, vikt och ålder.

Bråvalla Festival

Bråvalla är en tre dagars festival som äger rum i min stad Norrköping. Det är en blandad festival med lite rock, pop, r&b och elektronisk musik. Sjukt bra festival om man vill se många grupper i olika genrer. Perfekt att man bor nära, då kan man åka hem när man vill, därav pallade jag tre dagar.
 
Tror att Bråvalla nu har förlängt så att det är en 4 dagars festival.
 
 
Bilden är lånad från nätet
Bilden är lånad från nätet
 

Mina favoriter på festivalen var:
 
Lamb of god
Sabaton
Arch Enemy
Muse
Deadmau5
In flames
Major Lazer
R3hab
Krewella
Danko Jones
Wu-Tang-Clan
Robbie Williams
Steve Aoki
Calvin Harris
 
 

Söndags pepp

 
 
 
Vi människor är duktiga på att skapa egna problem. Vi hittar något litet fel att klandra oss för varje dag. Sminket blev inte bra, håret blev för rakt, fasen så dåligt det gick på provet, shit jag hann inte med ditt och datt. Listan går att göras lång.
 
Söndagens pepp blir därför:
Glöm dina problem i dag, det kommer nya i morgon. =)