Myter om rock

Många tror att hårdrock/rock enbart är en skrikmusik. Rocken har många olika genrer, och det som anses vara skrikmusik är alltså dödsmetall.
 
Många tror att hårdrockare går klädda i värsta skinnkläderna, ja det finns dem som gör det men långt i från alla.
 
Många tror att rockers är bråkiga, tar droger och är idioter det finns rötägg inom allt, men det har inte med musiken att göra, utan personligheter. Rockers är inte mer bråkiga än andra, eller tar mer droger än andra.
 
Learn to like jag är uppväxt i en rocker familj, och tro mig det fanns inget värre för mig än rocken förr. Pappa dunka rock varje dag så jag höll på att kräkas. Jag dunka pop så pappa höll på att kräkas. Jag lärde mig att gilla rocken till slut, då jag också blev bättre på engelska och kunde förstå texterna.
 
Jag älskar musik och skulle aldrig klara mig utan den. Jag har sjungit i många år, även mixat musik, jag umgås med människor som är musikaliska. Jag ser upp till alla människor som gör musik, för en sak vet jag, att det inte är lätt, men det låyer himla bra.
 

Och nej jag går inte klädd såhär till vardags eller på alla konsärer jag åker på =).
 
 

Kommentarer:

1 Siri |Diabitfit|:

Intressant att läsa :D

2 mammansprinsessor:

Vilken cool rockbrutta;)hårdsrocksballader är bland det finaste.kram

3 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Jag gillar rock :) Snygg outfit!

4 Mallan:

Haha för vissa myter alltså! :) Vilka fördomsfulla människor.

5 Netti Starby:

Jag är en allätare när det gäller musik och många av de rockiga stilarna gillar jag. Det är tråkigt att det finns fördomar. Kram

6 Bambi:

Men damn girl - synd att du inte går runt med det där på dig ju ^^ Du var skitsnygg i det. Du är skitsnygg annars också, men du fattar ^^

svar: Tack som frågar sötnos! Jag mår faktiskt riktigt bra nu efter flytten. Lite stress osv - men i jämförelse så känns allting mycket enklare <3 Själv då?

7 sandra.:

Fin bild på dig :)
och måste säga att jag faktiskt har trott lite så som du skriver haha, eller inte allt. Men har alltid förknippat rock med sån där skrik musik, och det är ju inte alls så, så kul att du tog upp detta faktiskt! Jag tycker en del rock låtar är bra, men absolut inte sån där dödsmetall, det klarar jag inte av att lyssna på, hoppas du mår bra <3 kram

8 Martina:

Håller verkligen med dig! Är uppvuxen med rock jag också så det har blivit en stor del av mitt liv, även om jag inte klär mig eller beter mig som en stereotypisk rocker. Kram!

sv: Yes! Jag tycker att den är helt okej, inte det bästa jag har sett men den funkar!

9 Cassandra Haraldsson:

Folk har så många förutfattade meningar.. Så bra att du skriver om det så att fler inser att det inte är så de kanske tror att det är!

10 Eva`s blogg:

Men vilken pingla!!!!! kram på dig

11 Gabriella :

Roligt inlägg!!

12 A:

Haha, ungefär vad jag själv trott (mer eller mindre i alla fall). Är dock ingen fan av varken rock eller elektronisk musik. Sjunger ju själv i kyrkokör:) Men håller med om att musik är underbart! Älskar att sjunga själv och älskar att sjunga med barnen i skolan. Finns inget så vackert som barnröster, tycker jag! Och det är härligt att det finns så otroligt många olika sorters musik. Det finns något för alla!
Kram!

13 Sskadad:

Väldigt schysst inlägg! :)

14 Sskadad:

Väldigt schysst inlägg! :)

15 Ajli Müller:

Jag gillar rock, särskilt 70-talsrocken :D

16 Caroline:

Kul att veta lite mer !! Lyssnar sällan på rock så var kul att veta ändå :)

17 Emelie Andersson:

Kul inlägg tycker jag :)

sv: Ja jag ser verkligen fram emot den lilla trippen :) Ja jag beklagar verkligen för din katt Kramis<3

18 JoJo:

jag gillar rock och ingen av dom där fördomarna stämmer in på mig ;)

sv; men omg vad många det är som varken minns eller har hört låten innan. den som är sååå fin! :) jora det är bra bortsett från min förkylning som vägrar ge med sig. hur är det själv puman? kram

Kommentera här: