Bråvalla recension

Hej mina sockertoppar.
Nu har jag äntligen vaknat upp ur bråvalla koman. Riktigt tunga dagar och jag märker nu att åldern tar ut sin rätt hihi.
 
Mitt tycker om festivalen är väldigt bra. Jag gick alla dagarna och såg det jag ville se, och dem banden levererade väldigt bra.
 
Jag blir lätt irriterad över all kritik bråvalla alltid får, jag tycker det är synd. Det är givetvis fruktansvärt att det sker våldtäckter eller våldsbrott över huvud taget, men varför lyfter man alltid det negativa? Bråvalla är en jätte bra festival med en enligt mig hög säkerhet. Jag har aldrig känt mig otrygg på festivalen.
 
Det finns alltid människor som vill klaga som gärna vill tycka till om att allt är så dåligt. Är det inte vädret så är det maten, säkeheten, polisarbetet osv.
 
Polisen gör sitt jobb så gott det går, sen är det upp till åklagare att betömma resten, inte polisens fel. Någon gnällgubbe och kärring finns det alltid, jag hörde att många klagade över långa köer samtidigt som dem också klagar över säkerheten. Vad beror då köerna på? Jo säkerheten, men vill inte folk stå och köa då blir säkerheten lidande, thats it.
 
Det jag älskar med bråvalla festival är alla genrer på musiken, matställena är bra, bra med sittplatser som är spridda över hela området, att alla åker gratis kommunalt, vilken stad eller land har det så? Det tycker jag är kanon. Väldigt trevligt folk, mycket poliser och alkohol kontrollanter. Många bajamajor och vanliga toaletter. Helt klart en bra festival.
 
Jag tog aldrig med mig min kamera, för jag vet hur jag fungerar, det slutar alltid med någon enstaka bild. Där emot blev det massor av filmer.
 
Bilden är lånad från nätet.

Kommentarer:

1 annelie:

låter som du haft det trevligt tösen ;) hihi kramis

2 Netti Starby:

Vad härligt att få höra något positivt också om Bråvalla! Kram

3 CAMILLAESI:

jag har bara hört en massa läskiga saker om festivalen så jag blir lite avskräckt. Men vad kul att höra att du inte känner dig otrygg på festivalen

Kram <3

4 Misstossequeen:

Jag har velat åka till Bråvalla nu i några år, får se om ekonomin kanske tillåter det till nästa gång :)

Svar: Ja det e ju ganska dyrt, om du inte köper dem billiga biljetterna innan dem släpper banden =). Kram
Polly

5 Gabriella :

Åh såå roligt, verkar verkligen vara något för alla!!

6 LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior:

Det är så himla tragiskt att det sker ofredanden, misshandel, våldtäkt och liknande på festivaler. Det är sjukt. För sjukt. Men det är inte festivalens fel. Det är gärningsmännens fel!

7 FREEDOMtravel:

Kul att det var bra! Jag gillar också att det var blandad musik. Vi var ett gäng som var där första året och alla gillade inte samma musik. Rammstein var där då också. Jag var lycklig över att jag fick se Thåström :)

8 Tilda Barkselius:

Vad kul att du gillar det så mycket!

9 Emelie Andersson :

Kul att du är nöjd med det iaf! :)

Sv: jag mår bra, hoppas att allt är bra med dig! :)

10 Siri |Diabitfit|:

Tycker det är bra att de lyfter "våldtäktsproblemen", men allt annat gnäll är ju inte nödvändigt, så som långa köer osv. Kan förstå din frustration där!

11 Sarah:

Ja tycker de e irriterande att alla spårvagnar o sånt går till Bråvalla för de gör att de tar jättelång tid för oss andra som ska nånstans :/

12 mammansprinsessor:

Låter som du hade en kul festival upplevelse:) du är klok som en uggla tänk om fler tänkte som dig;) kram på dig

Svar: Tack så mycket vad go du e. Kram
Polly

13 Days by Johanna:

Härligt att du hade det bra i alla fall. Och tyvärr blir såna saker så mycket fokus på, det är tråkigt det händer, men artisterna och framträdaden kommer lite i skymundan

14 Cecilia Hansen:

Låter toppen:) jag är lite avis måste jag säga. Har velat åka i flera år men det har bara inte blivit av, jaja det går fler tåg.
Kram

Kommentera här: