Fredag och en fråga till er

Hej smurfisar.
Nu har jag varit borta ett tag, en liten semester från allt. Det är himla skönt. Dock ligger bloggen i bakhuvudet och spökar hela tiden. Tänkt på er. Hoppas ni har det bra?
 
Nu tänkte jag ta lite hjälp av er, eller fråga en sak. Skulle ni vilja att jag tog upp ett särskilt ämne, i så fall vad? Vad skulle ni vilja veta mer om? Kom i håg att ni får ställa vilken fråga ni vill eller be mig att skriva om ett ämne ni vill, låter det kul? Om det blir en del frågor eller ämnen kommer jag att se till att skriva om alla jag får och givetvis länka dig/er på min sida. Skriv gärna en sak eller ett ämne.
 
Det skulle vara himla roligt. Vill dock säga att feminism är inget jag kan och det är väl i stort sett det ända ämne jag inte kan tycka till om. =)
 
Det avslutas på söndag.
Bilden är lånad från nätet.

Jag tar semester

Hej mina smurfisar.
Känner mig lite smått off på bloggen vilket inte är en rolig känsla. Jag har slut på tankar för att det händer så mycket i mitt liv just nu. Bara positiva saker förstås =).
 
Jag tänkte ta lite semester nu och jag hoppas att jag kan komma tillbaka med en ny glöd, eller mera glöd än vad jag har just nu.
 
 Bilden är lånad från nätet.

Pokemon go (del 2)

Det ni kanske inte visste om mig är faktiskt att jag älskar spel. Det är ett väldigt skönt tidsfördriv, precis som böcker.
 
Jag är en tävlingsmänniska inte alltid så bra för mig. När pokemon släpptes blev jag super taggad eftersom det är en ny grej. Nackdelarna börjar ta ut sin rätt nu, förstå mig rätt, spelet är jätte roligt och väldigt nyttig. Den nya träningstrenden kanske?
 
Problemen med pokemon go. Jag tror inte jag är ensam om dom problemen.
Det största problemet jag har är att spelet hänger sig nästan hela tiden, men framför allt om jag råkar vara på en plats där många befinner sig. Jag fångar en pokemon sen hänger sig spelet, jag måste logga ut och sedan in igen, sådär får jag hålla på och det är tröttsamt.
 
Gpsn verkar balla ur ibland då den kan få för sig att jag är ute i vattnet och går fast jag står stilla.
Den tredje saken som stör mig är att jag har en bugg i spelet. Tydligen finns det fotsteg som visar om jag är nära en pokemon, mina pokemon står alltid på steg 3, alltså det blir ingen förändring när jag går, så hur ska jag då kunna fånga mina pokemon, förutom slumpen?
 
Jag börjar promenden med ett leende på läpparna som slutar i irritation, som jag skrev är jag en tävlingsmänniska och har jag gett mig fasen på att jag ska göra vissa saker och dem inte fungerar blir jag sur. Inte så kul att gå över 1 mil, och ha fått 3 pokemon på den sträckan för att spelet hänger sig.
 
Spelet drar väldigt mycket batteri, så var beredda på det. Det positiva är att det knappt drar något från nätet, alltså pengar och gb.
 
Ni som spelar spelet, har ni några problem? Tips?
 
 Bilden är lånad från nätet.