Kommer ni i håg (del 1)

Alla kanske inte är födda på min tid då denna musik var populär.
Men ni som är det, minns ni låtarna?
 
Jag är en riktig pop och eurodiscodrottning. Jag tröttnar aldrig på gamla godingar.
 
 

Begravning + presenter från USA

I går hölls begravningen för min farbror, som tyvärr inte blev så gammal, 49 år. Hade även otur med vädret då det praktiskt taget regnade hela dagen. Jag har inte träffat min övriga släkt på ca 15 år, så nerverna var ur balans.
 
Vila i frid.
 
För det första satte vi oss helt fel, för det andra tog vi ingen bok heller, så vi satt där som fån när vi skulle sjunga. Det var så länge sedan jag var på en begravning så jag tappade helt bort allting. Det har varit lite krystat i släkten så det var en aning rörigt och nervöst för min del.
 
Det var så fint och jag höll mig från tårar nästan hela begravningen. Det var fina låtar och även jätte kul att se övriga släkten, då mina kusiner har fått barn. När vi skulle avrunda begravningen kom alla tårar, allt bara släppte och det var då jag insåg att min farbror faktiskt är död. Det var inga problem att träffa släkten, det gick jätte bra och alla var trevliga.
 
Min farbror kremeras, vilket känns bra.
 

Presenterna jag fick från USA var en vit tjock tröja. Två svarta fina tröjor/t-shirts, den ena från Ann Taylor och den andra från Nicki Minaj. En klocka. Två parfymer. Ett silversmycke med en mussla där det ligger en pärla i.
 
Jätte svårt att fota, men det blev några dåliga hahaha.
 

// Polly
 

Ångest

Ordet ångest är jag själv väldigt trött på att höra. Verkligheten är tyvärr så att många lever med ångest.
 
För mig är det väldigt tufft att försöka lyckas när jag vägrar vara som alla andra och det skapar en viss ångest, i bland.
 
Ångest vad fasen är ångest egentligen? Jag lever med ångest och har nog gjort det i hela mitt liv. För mig har det blivit "normalt". Jag känner när jag får ångest men den största gåtan är faktiskt varför jag får den, det har jag alla gånger inte lyckats klura ut.
 
Jag får ångest när jag blir stressad, det har jag märkt. Jag har blivit stresskänslig och så fort jag stressar upp mig kommer ångesten. Då kan jag tänka, det är väl bara att ge fasen i att stressa, nej så lätt är det inte för jag gillar stress, måttligt vill jag då säga. I bland kan vissa dofter trigga min ångest, att jag blir påmind om något gammalt. Om någon pratar om hemska saker kan det trigga min ångest, vissa platser kan också trigga i gång min ångest.
 
Min ångest är värst när jag ska sova. Jag har så svårt att koppla av. Jag måste alltid ha tvn eller något i gång,  jag känner mig trygg att ha lite ljud i bakgrunden. Jag sover som bäst när jag sover med någon, då sover jag som en stock. Det är som att jag tar i gen alla timmar jag annars har förlorat.
 
Är det någon här som lever med ångest och vet vad jag pratar om?