Andlig kurs fortsättning

Som jag skrev i ett tidigare inlägg begav jag mig till denna kurs, min andra gång jag är där. Super intressant om man tror på energier.
 
Kurserna börjar alltid med en avkopplande meditation som öppnar upp våra chakran. Som sagt just detta är helt nytt för mig så det här med chakran har jag inte förstått än. Under meditationen satt vi i en ring. När vi var klara pratade vi lite, sedan var det dags för lite fika och mer prat. Vi blev indelade i två grupper då den ena gruppen började med att pendla över varandras kroppar det vill säga över våra chakran för att se om det var obalans i några chakran. Den andra gruppen fick lära sig hur man hanterar en pendel. Jag ägde ingen pendel själv men köpte givetvis en. Det blev stenen bandagat. Sedan byttes vi av.
 
Detta var super kul och super intressant, då jag själv tror mycket på meditation, energi, aura, obalans/balans. Jag kan väl säga att i helhet handlar det om att lära sig lyssna på sin magkänsla. Bli medveten om sig själv.
 
Denna kurs är 2 ggr i månaden och jag ser redan fram emot nästa träff.
Mina chakran som var stängda var så klart (love) den gröna där nere, den andra var (Brow) och tredje (Crown). Och hur man märkte det var när man satte pendeln över detta område, man pendla över alla dessa chakran. Stod den helt still över det chakrat så var den stängd, annars gungar pendeln. Sen kan pendeln gunga jätte mycket och då får man stoppa det chakrat lite för då är det för mycket aktivitet. Som sagt allt handlar om att skapa en balans inifrån. 
 
 
 Här är min pendel jag köpte, en bandagat, till den fick vi med ett papper som vi kan träna hemma och pendla över.
 
Den första och tredje bilden är tagna från nätet.
 
 

Andlig kurs

 
I kväll ska jag i väg på en andlig kurs. Kvällens schema blir att lära sig att hantera en pendel, vad vi mer ska göra har jag ingen aning om. Det är så spännande.
 
Nej jag är inte kristen och nej jag tror inte på gud, men jag tror på någonting och vad det är vet jag inte heller. Jag har alltid haft ett intresse för andar/spöken och tarotkort. Det är väl en hobby jag har, sen behöver man inte tro på det stenhårt. Jag gillar att ha något att tro på. Jag är rätt så driven och sätter alltid upp mål och dessa ska jag klara, i det fallet tror jag på att lyckas, jag tror på något stort och jag är alltid nyfiken på nya saker.
 
Jag har haft en hel del aktivitet i min lägenhet i ex antal år nu, så funderar på att ta hit ett medium, se vad som händer och sker, om det är något att tro på.
 
Jag återkommer ikväll =)

Hösten är här

Jag må vara lite knäpp men jag älskar hösten, då menar jag inte när den är kall satan och solen gömmer sig någonstans, utan när solen är framme, höstlöven faller och ger än sådan fin färg. Jag blir helt lyrisk av det.
 
Jag tog mig en lång promenad i solen, sen fick jag en ide och det var att gå till kyrkogården där min farmor ligger. Jag har en kärlek till kyrkogårdar och kyrkor. När jag väl var framme fick jag ett ryck för sådan är jag. Jag hämta en kratta och kratta bort alla löv, dom låg precis överallt. Sen fick jag syn på en stor toffs med ogräs, den passade inte in där om man säger så, man får tycka vad man vill men den slet jag upp och kastade. Tänk er själva att få ligga bredvid en massa ogräs, inte så skoj va. Även om farmor är död så ska det vara rent och fint på hennes plats och punkt på den.
 
Jag vandrade vidare och tänkte att jag svänger förbi in i kyrkan också, tänkte tända några ljus men attans då, inga kontanter på mig. Det kostar nämligen en liten slant för att tända ett ljus, exakt hela 3 kronor. Jag strosa omkring där inne, sedan satte jag mig och tog några djupa andetag och bara kopplade bort vardagen. Hur skönt som helst. Det räckte med 30 minuter. Sedan gick jag hem igen.
 
Promenader i sig är så uppfriskande.